Neem contact op

Gebruik onderstaand formulier om per e-mail contact met ons op te nemen.

  Stap 1 van 2


  Stap 2 van 2

   

  *Verplichte velden

  Verklaring persoonsgegevens

  De informatie die u hierboven heeft verstrekt, wordt door SERB SA met maatschappelijke zetel in de Louizalaan 480, 1050 Brussel, België (“SERB”, “wij”, “onze”, “onze”), uitsluitend verwerkt om uw verzoek om informatie over de productontwikkeling te verwerken en op te volgen. SERB handelt als gegevensbeheerder op basis van haar legitiem belang bij de bedrijfsontwikkeling en haar leveranciersbeheer. De met een asterisk gemarkeerde velden zijn strikt noodzakelijk voor de verwerking van uw aanvraag.

  Conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u een recht op inzage, rectificatie, wissing, beperking, bezwaar en beschikbaar stellen van uw gegevens. U heeft ook het recht om richtlijnen vast te stellen over het lot van uw gegevens na uw overlijden. U kunt uw rechten op elk moment uitoefenen door contact op te nemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via e-mail op dpo@serb.eu..

  U kunt elke inbreuk melden aan de bevoegde toezichthoudende autoriteit: https://edps.europa.eu/data-protection/our-role-supervisor/complaints_en Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens, lees dan onze Juridische Kennisgeving (klik hier).

  U gaat de Belgische SERB institutionele site verlaten
  Choose your region